Търговски сайт на Мусала Иншурънс Брокер
Михаил Милев
 0

Застраховка Имущество: Как Да Намерим Сигурност За Дома

Последиците от тежката зима тази година не са само по пътищата на страната. С покачването на температурите и разтапянето на ледове и снегове проблемите нанесени по нашите домове през зимните месеци са на дневен ред: течащи покриви, намокрени стени и тавани, спукани тръби на ВиК инсталация. Да не забравяме и за предстоящите пролетни дъждове и гръмотевични бури, които обикновено ни причиняват доста проблеми.

Трябва ли да се притеснявате дали това ще се случи и с Вашият дом или

Защо ни е необходима застраховка на жилището?

застраховка на жилищетоНе винаги нашата крепост успява да устои на лошите атмосферни условия, които през последните години са с особена сила и интензитет. Всяка година ставаме свидетели на огромни наводнения от проливни дъждове, скъсани язовирни стени, земетресения и други природни бедствия. Отстраняването на възникнали щети по нашите домове не винаги става бързо, а и евтино, особено при по-големи катастрофални събития. Лесно решение на такива домашни проблеми намираме в имуществените застраховки.

Със сключването на застраховка имущество не мога да гарантирам, че неприятни събития свързани с жилището ще ви подминат. Но трябва да сте наясно, че ако това се случи ще можете да се обърнете към доверен партньор, с който заедно да преодолеете възникналата неприятна ситуация. При настъпване на застрахователно събитие в рамките на няколко дни ще можете да си върнете уюта и спокойствието вкъщи без да се притеснявате и чакате някой да ви помогне.

Случвало ли ви се е да наводните съсед? На мен да! Много неприятна ситуация – освен наводнението вкъщи, и стените и тавана на съседа са мокри. Моята застраховка имущество покри щетите както на мен, така и на съседа. Допълнителната клаузата Гражданска отговорност ми помогна и добрите междусъседски отношения се запазиха.

Каква застраховка имущество да изберете?

Днес имущественото застраховане на дома от гледна точка на потребителя е изключително опростено – застрахователите са разработили компактни пакети със застрахователни суми и покрития, които максимално да покрият нуждите на застраховащите. Пакетните застраховки представляват оптимална комбинация от покрития, включващи най-разпространените рискове предоставени по много достъпен начин. Разбира се разработваме и индивидуални варианти отговарящи на вашите специфични нужди. За тях е нужно да отделите малко повече време, за да уточним всички детайли относно вашата застраховка имущество.

Застраховайте своето имуществоКак мога да се застраховам?

Препоръчвам ви преди да сключите полица Домашно имущество да се запознаете добре с предлаганите условия. Разгледайте няколко оферти на различни застрахователи и питайте, питайте за всичко, което не ви е ясно. Бъдете сигурни, че разбирате какво си купувате! Предварително се запознайте с основните детайли на Имуществените застраховки. Бързо и лесно можете да застраховате имота си като изберете от специално разработените пакети имуществени застраховки.

Как да намерим сигурност и спокойствие за дома – чрез застраховка домашно имущество!

Коментарите към тази публикация са затворени.