Търговски сайт на Мусала Иншурънс Брокер
Михаил Милев
 0

Застраховка „Бест Докторс“

– Наскоро излезе статистика, че над 60% от българите намират своето здраве за много добро. В същото време средната продължителност на живот на българите е сред най-ниската в Европейския Съюз. Каква всъщност е реалността?

– Оказва се, че близо половинната от българските домакинства през изминалата година в България са имали затруднения да покрият разходите си за здравеопазване. Именно заради това решихме да Ви запознаем с един от най-полезните застрахователни продукти в момента на българския пазар. Той добива все по-голяма популярност, защото все повече хора осъзнават какви усилия биха могли да им спести „Бест Докторс“.

– А какво е „Бест Докторс“?

– Това е медицинска организация основана 1989г. от професори в Харвард. В нея членуват най-добрите лекари в света с близо 30 милиона клиенти в над 30 държави.

– Може ли да ни разкажеш малко повече какво покрива застраховката „Бест Докторс“?

– При настъпване на едно тежко заболяване точната диагноза и правилното лечение са най-важни. Например при рак, инфаркт, инсулт и др. Ако имате застраховка „Бест Докторс“ Вие получавате второ лекарско мнение от най-добрите специалисти в света. При нужда от лечение получават достъп до най-добрите лечебни заведения в цял свят. „Бест Докторс“ организира и покрива всички разходи до 2 милиона евро. Това са разходи за придружител, транспортни разходи и разходи за цялостното лечение. След връщане в България клиентите на „Бест Докторс“ получават и до 50 000лв за лекарства.

– Има ли българи излекувани чрез „Бест Докторс“?

– Да! Откакто е на българския пазар има няколко успешно проведени лечения в чужбина.

– А колко би струвало всички това на клиента?

– Всъщност тази застраховка е изключително достъпна. Само срещу 29.53лв на месец или това са 0.99лв на ден ползвате постиженията на медицината в цял свят.

Коментарите към тази публикация са затворени.