Търговски сайт на Мусала Иншурънс Брокер
Михаил Милев
 0

Защо да си направите лична рискова застраховка?

Неприятните инциденти за съжаление са неизбежна част от нашето ежедневие. Те идват толкова внезапно и ненадейно и винаги, когато се случат се питаме как и защо точно на мен, нали? Колкото и спокойно да е ежедневието, злополучни инциденти могат да Ви споходят навсякъде – на път за работа, разходка в парка, дори и вкъщи. Да защитите живота и здравето си е отговорност, която не трябва да пренебрегвате, особено когато някой разчита на вас. Помислете как бихте могли да продължите живота си и да запазите стандарта на живот,ако претърпите сериозен инцидент и продължително време няма да сте трудоспособни? Без лична застраховка сами ще трябва да заплатите лечението, последващата рехабилитация, както и ежедневните разходи, но ще се справите ли с всички тези непредвидими разходи без да можете да работите?

Вижте при какви случаи е повече от необходимо да имате лична защита чрез рискова застраховка:

При злополука – Не можем да предскажем как ще завърши днешния ден, нали? Добре е да сте защитени 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Нещо повече – където и да се намирате(покритието по полицата е валидно за територията на страната, но лесно може да бъде и с разширена териториална валидност за цял свят), каквото и да правите Вие сте защитени. Покритието при настъпване на злополука Ви дава финансова подкрепа за бързо възстановяване след настъпил инцидент.

При заболяване – В трудна ситуация, когато се диагностицира тежко заболяване имате нужда повече от всякога от финансови подкрепа, необходима за Вашето пълно възстановяване, за да преодолеете трудната житейска ситуация.

Пътен инцидентПри ПТП – За хора, които са често на път или пък за тези, които прекарват работният ден зад волана.В случай, че пострадате в пътен инцидент се предоставя сума, за да ви помогне да заплатите медицинските разходи за лекари и специалисти, както и допълнително лечение и процедури. При някой застраховки фатален край от ПТП, изплатеното обезщетение дори се удвоява.

При кредит – Представете си, че Ви се случи неприятен инцидент и имате задължение към банкова институция. Как ще покривате месечните плащания ако не можете да работите или пък дори загубите живота си? Застраховката осигурява застрахователна защита на лица с отпуснат кредит. При неблагоприятни събития, засягащи живота и здравето, застраховката ще осигури покриване на задълженията към кредитната институция. Така ще осигурите спокойствие на Вас и Вашите близки, без трудно финансово бъдеще.

Коментарите към тази публикация са затворени.