Свържете се с easy-ins Сега!

 • Обадете се
  0898 564 540
  можете да ни намерите и в Viber
 • Национални телефони
  0700 20 322
  на цената на един градски разговор
 • 24/7 Дежурен специалист
  0882 922 222
  на ваше разположение по всяко време
Запознат съм сУведомлението за поверителност на „МУСАЛА ИНШУРЪНС БРОКЕР“ ООД, налично на този сайт.

С изпращането на запитването Ви приемаме, че ни давате съгласие да обработваме Вашите лични данни с цел предоставяне на исканата от Вас информация или обработване на Вашия коментар. В случай че впоследствие решите да оттеглите съгласието си, можете да го направите, като ни изпратите имейл на адрес dpo@mussalains.com. Оттеглянето на съгласието не засяга законосъобразността на обработването, основано на дадено съгласие преди неговото оттегляне.

Ако нямате възможност да посетите наш офис и лично да разговаряте със застрахователен брокер от екипа на easy-ins, ние Ви предлагаме алтернативен вариант на комуникация. Можете да изпратите съобщение към нас директно през уеб сайта ни, като оставите свой личен e-mail за обратна връзка.

24 часа сме на разположение за приемане на онлайн заявки за изготвяне на застрахователни полици.

24 часа разполагаме с дежурен телефон в случай на щета. Позвънете на нашите експерти на телефон 0882 922 222. Дежурен специалист от нашият екип, който е винаги на линия, ще Ви помогне с препоръки и координиране на превантивни мерки за контрол на щетите чрез въпроси, свързани с инцидента. Той ще Ви насочи какви действия би следвало да извършите, за да получите оптимален размер на обезщетение.

Въпроси относно избор на застрахователни продукти и покрития, сключване на застрахователни полици, плащане на поредни вноски можете да отправяте чрез удобните за Вас форми за контакт/ чат в реално време, skype, viber, email, телефон/:

Офис Контакти

Централният ни офис е разположен в гр. Варна и е с адрес: бул. „Владислав Варненчик“ №55

Адрес: бул. „Владислав Варненчик“ №55
Мобилен: 0898 564 540
Стационарен: 052/ 500 867
Раб. Време: пон – пт : 9:00 – 19:00;
съб – 9:00 ч. – 14:00 ч.
нед – почивен ден