Търговски сайт на Мусала Иншурънс Брокер

Кои сме ние и защо си струва да инвестирате в нас?

Закупуването на застраховка обикновено не се описва като бързо и ЛЕСНО /easy/. Знаем, че това възприятие може да се промени чрез иновативното използване на технологиите. С разработването на ЛЕСНА /easy/ за използване онлайн платформа за застраховане, дните в обикаляне на различни застрахователи и безкрайни телефонни разговори, за да намерите по-добрата оферта, са свършени.

Мусала Иншурънс Брокер - Нашият ангажимент към мотото застраховането да бъде ЛЕСНО /easy/, започва със създаването на онлайн платформа за застраховане. Всяко решение, което вземаме стои над този стандарт. Ние сме ангажирани да правим застраховането ЛЕСНО /easy/ за нашите клиенти, да намерят правилния застрахователен продукт, обхвата и цената на базата на своите лични или бизнес застрахователни нужди.

easy-ins.bg е онлайн платформата за застраховане на „Мусала иншурънс брокер” ООД.

Тук сме съчетали дългогодишния опит на „Мусала иншурънс брокер” ООД, застрахователен брокер с доказан професионализъм и отлична репутация в застрахователното посредничество и актуалните технологии в продажбите, за да направим застраховането достъпно и лесно /easy/.

Как Да Ви Осигурим Спокойствие?

Коректността ни спрямо вас, вашето семейство и бизнес, е неразделна част от ангажимента, който сме поели да правим застраховането ЛЕСНО /easy/. Ето само част от преимуществата, които получавате когато ни се доверите:

  • Професионално и вежливо обслужване. Разполагаме с добре обучени застрахователни професионалисти.
  • Експертни консултации в застраховането по телефон и чат в реално време.
  • Съвети и препоръки от нашите консултанти относно типа застраховка, която най-добре би покрила Вашите нужди и би била най-изгодна икономически.
  • Безплатни напомнящи съобщения, изпратени на Вашия телефон, които да Ви помогнат да не пропускате важни вноски или падежи.
  • 24 часова телефонна линия, отворена за консултации, в случай на настъпване на застрахователно събитие.
  • Пълното разнообразие от доброволни и задължителни застрахователни продукти.
  • Като Ваш доверен партньор, ние координираме стъпките Ви спрямо предотвратяване на бъдещи щети или изготвяме оптимален план, защитаващ Вашите застрахователни интереси.
Visa Master Card

Направи запитване

  • С изпращането на запитването Ви приемаме, че ни давате съгласие да обработваме Вашите лични данни с цел предоставяне на исканата от Вас информация или обработване на Вашия коментар. В случай че впоследствие решите да оттеглите съгласието си, можете да го направите, като ни изпратите имейл на адрес dpo@mussalains.com. Оттеглянето на съгласието не засяга законосъобразността на обработването, основано на дадено съгласие преди неговото оттегляне.