Кои сме ние и защо си струва да инвестирате в нас?

Закупуването на застраховка обикновено не се описва като бързо и ЛЕСНО /easy/. Знаем, че това възприятие може да се промени чрез иновативното използване на технологиите. С разработването на ЛЕСНА /easy/ за използване онлайн платформа за застраховане, дните в обикаляне на различни застрахователи и безкрайни телефонни разговори, за да намерите по-добрата оферта, са свършени.

Easy-ins - Нашият ангажимент към мотото застраховането да бъде ЛЕСНО /easy/, започва със създаването на онлайн платформа за застраховане. Всяко решение, което вземаме стои над този стандарт. Ние сме ангажирани да правим застраховането ЛЕСНО /easy/ за нашите клиенти, да намерят правилния застрахователен продукт, обхвата и цената на базата на своите лични или бизнес застрахователни нужди.

easy-ins.bg е онлайн платформата за застраховане на "Изи-инс" ООД.

Тук сме съчетали дългогодишния опит на „Мусала иншурънс брокер” ООД, застрахователен брокер с доказан професионализъм и отлична репутация в застрахователното посредничество и актуалните технологии в продажбите, за да направим застраховането достъпно и лесно /easy/.

Как Да Ви Осигурим Спокойствие?

Коректността ни спрямо вас, вашето семейство и бизнес, е неразделна част от ангажимента, който сме поели да правим застраховането ЛЕСНО /easy/. Ето само част от преимуществата, които получавате когато ни се доверите:

  • Професионално и вежливо обслужване. Разполагаме с добре обучени застрахователни професионалисти.
  • Експертни консултации в застраховането по телефон и чат в реално време.
  • Съвети и препоръки от нашите консултанти относно типа застраховка, която най-добре би покрила Вашите нужди и би била най-изгодна икономически.
  • Безплатни напомнящи съобщения, изпратени на Вашия телефон, които да Ви помогнат да не пропускате важни вноски или падежи.
  • 24 часова телефонна линия, отворена за консултации, в случай на настъпване на застрахователно събитие.
  • Пълното разнообразие от доброволни и задължителни застрахователни продукти.
  • Като Ваш доверен партньор, ние координираме стъпките Ви спрямо предотвратяване на бъдещи щети или изготвяме оптимален план, защитаващ Вашите застрахователни интереси.
Visa Master Card

Направи запитване

Запознат съм сУведомлението за поверителност на „МУСАЛА ИНШУРЪНС БРОКЕР“ ООД, налично на този сайт.

С изпращането на запитването Ви приемаме, че ни давате съгласие да обработваме Вашите лични данни с цел предоставяне на исканата от Вас информация или обработване на Вашия коментар. В случай че впоследствие решите да оттеглите съгласието си, можете да го направите, като ни изпратите имейл на адрес dpo@mussalains.com. Оттеглянето на съгласието не засяга законосъобразността на обработването, основано на дадено съгласие преди неговото оттегляне.