Търговски сайт на Мусала Иншурънс Брокер
Михаил Милев
 0

5 Причини Да Застраховаме Дома Си

За много от нас домът се оказва най-голямата, а вероятно и най скъпата инвестиция, която някога ще предприемем през живота си. Такава инвестиция, определено не е за пренебрегване и е необходимо да обърнем особено внимание. Не може с лека ръка да пренебрегнем рисковете, които биха могли да връхлетят дома ни.

Ето 5-те причини защо още днес да защитим дома си чрез сключване на застраховка:

Спокойствие

Със сключването на застраховка на дома ще получите спокойствието, от което се нуждаете. По-добре да помислите за защита предварително, отколкото да търсите бързи решения в неприятна ситуация, особено когато става дума за вашият дом. Дори да се случи нещо непредвидено, например като спукване на водопровод и наводняване на всички подове и стени, със застраховка за дома бързо и лесно ще отстраните проблема.

Защита

Сигурност за вашия домМожете да избирате различни варианти на покритие и защита. Застраховките за дома дават възможност да си купите покритие само за недвижимото си имущество. Така застрахователя ще покрива щети настъпили само по сградата. Включването и на движимо имущество Ви дава необходимата защита на дома с покритие и на вашите вещи. Малко семейства биха могли да си позволят при едно застрахователно събитие като пожар например, да възстановят всичката си покъщнина, от мебелите до електроника и техника.

И още нещо: Защитата на дома може да ви бъде задължителна. Голяма част от банките имат изискване от клиентите си да сключат застраховка на имотите като условие на ипотечен кредит. Това е така, защото домът действа като обезпечение по заема, а банката иска да гарантира, че имуществото му е защитено.

Допълнителни Покрития

Основното покритие Ви дава защита в случай на пожар, природни бедствия, наводнение. За пълна сигурност и защита е добре да планирате и добавяне на допълнителни рискове към основно покритие. Допълнителна защита от рискове като земетресение, кражба, гражданска отговорност към трети лица, чупене на стъкла, дори и новите соларни панели допълват Вашата полица. Нещо повече чрез полица Домашно имущество можете да застраховате дори здравето и живота на всички членове на домакинството.

Лесно и Бързо

Сключването на застраховката става изключително лесно и отнема само няколко минути. Не са Ви необходими предварително никакви документи за имота, който застраховате.

  • Без предварителен оглед
  • Без опис на движимо имущество
  • Без попълване на предложения и въпросници

Достъпни Цени

Прасенце касичкаКолко струва всичко това? Може би ще се учудите, но застраховка Домашно Имущество е един от най-достъпните варианти за защита на дома. Бихте могли да сключите полица Домашно имущество с включени както основни, така и допълнителни рискове срещу цени от 40 лв. и то годишно. Ако все още нямате застраховка на жилището си, сега определено е времето да инвестирате. Не подценявайте многобройните опасности, които без предупреждение връхлитат домовете ни.

Кликнете тук, за да разгледате нашите предложения.

Коментарите към тази публикация са затворени.