Търговски сайт на Мусала Иншурънс Брокер
Михаил Милев
 0

5 Причини да сключите Автокаско на автомобила си още сега

Покритие на щети по автомобила, дори и ако сте виновни или неволно сами увредите колата си.

Ако имате само задължителната застраховка Гражданска Отговорност, бихте получили обезщетение само ако сте невинната страна в инцидента, нещо повече дори и Вие да сте пострадалия, ако извършителят е неизвестен, Вие бихте платили за възстановяването на автомобила си.

Кражба на МПС – Едва 10% от кражбите на автомобили в България се разкриват. Можем ли да се защитим от автокрадците? Сигурен начин да се предпазим от кражба на автомобила едва ли има. В случай, че автомобила бъде откраднат, единствено със застраховка Автокаско може да получите обезщетение. Така няма да претърпите големи финансови загуби.

Злоумишлени действия и щети в паркирано състояние – Едни от най- неприятните щети по автомобила, за които дори нямате вина. Просто на сутринта намирате автомобила си със счупено странично огледало или ударен от друг автомобил. Какво ще направите в такава ситуация и кой ще плати тези щети? Застраховка автокаско ще се погрижи и за този вид неприятни щети по колата.

Бързо изплащане на обезщетение – Дори да сте невинен в пътен инцидент и да разполагате само с Гражданска Отговорност изплащането на полагаемото обезщетение може сериозно да се забави. Срокът за определяне и изплащане на обезщетението по задължителна застраховка Гражданска отговорност е до 3/три/ месеца. Но в някой случай не може да чакате толкова много. Корено различна би била ситуацията при сключена и застраховка Каско. Обезщетенията при полици Каско е 15 дни- значително по-бързо изплащане на обезщетение, следователно и възстановяване на щетите по автомобила.

Спокойствието – Няма нищо по-хубаво от това да се чувствате защитени и спокойни, нали? Със сключването на Автокаско прехвърляте притесненията за автомобила в други ръце, а така грижите Ви стават с една по-малко.Нещо повече: в случай на нужда от помощ или съвет разчитате на денонощния ни асистанс. Знаейки, точно какво да направим, след като сте претърпели застрахователно събитие е от ключово значение за избягване на бъдещи проблеми и допълнителни загуби.

А колко би струвало спокойствието Автокаско можете да проверите в нашия удобен калкулатор.

Коментарите към тази публикация са затворени.